Alle vacatures

Accountmanager regio West-Vlaanderen

Over ons

Afval Alternatief is een jong bedrijf maar heeft ondertussen zijn plaats in de markt veroverd. Elke klant is voor ons belangrijk en verdient een persoonlijke aanpak. Samen met de klant wordt een analyse gemaakt van zijn afvalstromen en wordt er steeds gestreefd naar duurzame en kostenbesparende oplossingen. We bieden een snelle, flexibele en correcte service waarbij we trachten mee te evolueren met onze klanten en hun afvalproductie.
Ons hoofdkantoor bevindt zich in Dessel. We werken met een decentrale operationele structuur waarbij onze vrachtwagens verspreid staan over onze regio. Niet alleen trachten we zo de milieu impact te beperken maar op deze manier kunnen we snel schakelen en steeds een flexibele dienstverlening garanderen.
Afval Alternatief heeft ondertussen een mooi parcours afgelegd. Als erkenning werden we door Trends de afgelopen 5 jaar telkens verkozen als een van de snelst groeiende bedrijven provincie Antwerpen. We hebben de ambitie om deze groei de komende jaren door te zetten en onze regio strategisch uit te breiden.

Functieomschrijving

Ons fantastisch sales team is op zoek naar een extra collega.
Voor ons team te versterken zoeken we iemand die de regio Torhout, Roeselare, Diksmuide, Nieuwpoort, Middelkerke en Tielt op de kaart verder wil zetten.
Hiervoor ben jij verantwoordelijk van A-Z. Koude prospectie en warme leads opvolgen, bestaande klanten begeleiden. Maar voornamelijk om jouw regio op de kaart zetten.
Hiervoor stap je elke dag 10 a 20 bedrijven binnen en laat je hen de werking van Afval Alternatief ontdekken. Naast het actief prospecteren van bedrijven, behandel je ook de prijsaanvragen uit je regio. Als je geen administratieve krak bent, geen nood deze taken worden tot een minimum beperkt.

Het doel is om elke KMO maximaal te begeleiden in het goed sorteren van zijn afval stromen om er zo mee voor te zorgen dat onze klanten wettelijk in orde zijn. Door goed te sorteren aan de bron zorgen we ervoor dat bedrijven hun CO2 afdruk verlaagd worden.
Je tracht problemen te voorkomen en tracht ze op te lossen wanneer ze zich voordoen. Je denkt mee in de geest van een jong bedrijf.
Een keer per maand kom je samen met al je collega verkopers binnen op kantoor in Dessel. Maandelijks organiseren we met de zaakvoerders en collega’s een meeting om de maandelijkse cijfers te bespreken, rapporteringen en marktontwikkelingen te bekijken. Los van het zakelijke is deze maandelijkse meeting ook om met je collega’s van de bureau samen het weekend goed in te zetten. Dagdagelijks word je aangestuurd door één van de zaakvoerders

Wie ben jij?

Je hebt de verkoop in je bloed zitten en het geeft je een kick om op korte termijn resultaten te bereiken.

Jij hebt de verantwoordelijkheid om je regio op de kaart te zetten en je hebt een echte winnaars mentaliteit.

Je bent sociaal ingesteld, niet alleen naar je klanten toe maar ook naar je collega’s.

Je bent een flexibel, enthousiast persoon die in staat is om mensen te overtuigen en de filosofie van Afval Alternatief uit te stralen.

Je bent een echte hunter en houdt van prospecteren. 10 tot 20 bezoeken schrikken je dan ook niet af! Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de evoluties bij je klanten op de voet. Belangrijk is dat je ook beschikt over een goed netwerk en tevens een topper bent in het leggen van relaties.

Een bachelordiploma is een pluspunt maar geen vereiste. Je hebt wel minimum een eerste werkervaring in de buitendienst achter de rug.

Je beschikt over een goede kennis van het Nederlands en je kan je goed behelpen in het Frans. Zowel spreken als schrijven.

Je woont idealiter regio Roeselare/ Torhout

Wat bieden wij jou?

 • Brutoloon afhankelijk van ervaring
 • Variabele verloning
 • Maaltijdcheques
 • Ecocheques van €250 per jaar
 • Bedrijfswagen met tankkaart
 • GSM
 • Tablet
 • Groepsverzekering
 • 13de maand
 • Haal je samen met je collega’s het team target dan is er een ski reis gepland voor jullie als team
 • 20 vakantiedagen + 12 ADV dagen vrij op te nemen
 • 39u per week in glijdende uren
 • Mogelijkheid tot thuiswerk wanneer je niet op de baan bent in je regio

INTERESSE?

Stuur een mailtje met uw motivatie en CV naar sollicitatie@afvalalternatief.be en we contacteren u zo snel mogelijk.

sollicitatie@afvalalternatief.be