Alle diensten

Rolcontainers

240 tot 5000 liter

verrijdbare containers met 2 of 4 wielen De inhoud van deze containers varieert van 240 tot 5000 liter, waarbij de inhoudsmaten van 240 tot 1100 liter normaal in kunststof geleverd worden. Deze containers kunnen gebruikt worden voor diverse afvalstoffen (hout, papier/karton, glas, restafval, oliefilters, PE-folie…). De containers worden ter plaatse geledigd of gewisseld. Er zijn diverse ophaalfrequenties mogelijk, van 4-wekelijks tot meerdere ophalingen per week in bepaalde regio’s.

Sortering aan de bron Sortering aan de bron is niet alleen wettelijk verplicht, maar vaak ook kostenefficiënt. Om deze sortering in goede banen te leiden worden de rolcontainers van 240 tot 1100 liter in diverse kleuren en van duidelijke stickers voorzien.

EEN ROLCONTAINER OP MAAT VAN UW ACTIVITEITEN

AFVALSTROMEN

ONZE AANPAK

DUURZAAMHEID EN EFFICIËNTIE Elke klant is belangrijk en verdient een persoonlijke aanpak. Samen met u bekijken we welke container en ophaalfrequentie het best aansluit bij uw activiteiten. We streven hierbij steeds naar duurzame en kostenbesparende oplossingen.

FLEXIBEL SAMENWERKEN Een samenwerking is gebaseerd op correcte afspraken maar zeker en vast op flexibiliteit. Zowel onze medewerkers op kantoor als onze chauffeurs proberen uw afvalvraagstuk zo veel mogelijk over te nemen. We kijken uit naar alternatieven van ophalingen en zoeken oplossingen wanneer bijvoorbeeld het vaste ledigingsmoment moeilijk voor u is.

De klant centraal

HIER STAAN WIJ VOOR
  • Een persoonlijke klantgerichte aanpak

  • Focus op een vlekkeloze dienstverlening

  • Sortering aan de bron volgens de Vlarema wetgeving

  • Scherpe tarieven op lange termijn

  • Duurzaam wagenpark dat voldoet aan de strengste milieunormen

  • Digitaal platform ‘Mijn afvalalternatief’

EENVOUDIG COMMUNICEREN VIA ‘MIJN AA’

“We ontwikkelden voor onze klanten een speciale pagina waarop wij direct met elkaar kunnen communiceren.” JO SMOLDERS - ZAAKVOERDER Login

Periodiek of éénmalig een container huren?

Direct bestellen

Nood aan een oplossing op maat?

Offerte aanvragen