Alle diensten

Transport

uitgebreid wagenpark

Transport Een van onze pijlers van onze bedrijfsvisie is lokale verankering. Niet alleen kiezen we ervoor om ons transportpersoneel zo veel mogelijk in de eigen regio in te zetten. Maar ook werken we operationeel decentraal zodat we zo weinig mogelijk kilometers moeten afleggen.

Met het milieu in gedachte De laatste jaren hebben we meerdere projecten opgestart voor een gezamenlijke afvalinzameling. Bedrijven hebben vaak diverse afvalstromen en worden ook door de overheid verplicht om deze selectief in te zamelen. Daarom trachten we samenwerkingsverbanden op te zetten met collega-inzamelaars om gezamenlijk bepaalde afvalstromen in te zamelen. Door slechts één vrachtwagen door het industrieterrein te laten rijden, of door één vrachtwagen de containers van elkaars klanten te laten ledigen, reduceren we de CO²-uitstoot en dragen we ons steentje bij tot het verminderen van de verkeersdrukte. Ons wagenpark bestaat enkel uit EURO-6 vrachtwagens. Deze wagens zijn de voorlopers in het reduceren van de uitstoot van schadelijke stoffen. Daarbovenop rijden we sinds kort met een wagen op de duurzame LNG brandstof.

  ONZE AANPAK

  DUURZAAMHEID EN EFFICIËNTIE Elke klant is belangrijk en verdient een persoonlijke aanpak. Samen met u bekijken we welke container en ophaalfrequentie het best aansluit bij uw activiteiten. We streven hierbij steeds naar duurzame en kostenbesparende oplossingen.

  FLEXIBEL SAMENWERKEN Een samenwerking is gebaseerd op correcte afspraken maar zeker en vast op flexibiliteit. Zowel onze medewerkers op kantoor als onze chauffeurs proberen uw afvalvraagstuk zo veel mogelijk over te nemen. We kijken uit naar alternatieven van ophalingen en zoeken oplossingen wanneer bijvoorbeeld het vaste ledigingsmoment moeilijk voor u is.

  De klant centraal

  HIER STAAN WIJ VOOR
  • Een persoonlijke klantgerichte aanpak

  • Focus op een vlekkeloze dienstverlening

  • Sortering aan de bron volgens de Vlarema wetgeving

  • Scherpe tarieven op lange termijn

  • Duurzaam wagenpark dat voldoet aan de strengste milieunormen

  • Digitaal platform ‘Mijn afvalalternatief’

  EENVOUDIG COMMUNICEREN VIA ‘MIJN AA’

  “We ontwikkelden voor onze klanten een speciale pagina waarop wij direct met elkaar kunnen communiceren.” JO SMOLDERS - ZAAKVOERDER Login

  Periodiek of éénmalig een container huren?

  Direct bestellen

  Nood aan een oplossing op maat?

  Offerte aanvragen