Alle diensten

Extra diensten

Containerzakken & Circulaire Afvalboxen Heeft u ook last van afval dat tegen de rand van uw restafvalcontainer blijft kleven? Bent u het ook beu om telkens de restafvalcontainer te reinigen? Afval Alternatief heeft voor u de oplossing! Wij kunnen u een containerzak aanbieden die ervoor zorgt dat uw binnenkant van de container proper blijft. Deze zak hangt u zelf in de container. Het grote voordeel van deze manier van werken is dat er geen afval in de container kan achterblijven. Hierdoor zal de container enerzijds proper blijven en anderzijds zal de geurhinder gereduceerd worden. Deze oplossing zal u niet alleen tijd maar ook geld kunnen besparen aangezien de container niet meer gereinigd moet worden.

Vernietiging papier Voor het vernietigen van uw vertrouwelijke documenten of archief kan u ook terecht bij Afval Alternatief. We plaatsen hiervoor afgesloten containers of boxen. Deze worden geplaatst en nadien vol afgevoerd naar een erkende verwerker ter vernietiging. U ontvangt nadien een vernietigingsattest.

  ONZE AANPAK

  DUURZAAMHEID EN EFFICIËNTIE Elke klant is belangrijk en verdient een persoonlijke aanpak. Samen met u bekijken we welke container en ophaalfrequentie het best aansluit bij uw activiteiten. We streven hierbij steeds naar duurzame en kostenbesparende oplossingen.

  FLEXIBEL SAMENWERKEN Een samenwerking is gebaseerd op correcte afspraken maar zeker en vast op flexibiliteit. Zowel onze medewerkers op kantoor als onze chauffeurs proberen uw afvalvraagstuk zo veel mogelijk over te nemen. We kijken uit naar alternatieven van ophalingen en zoeken oplossingen wanneer bijvoorbeeld het vaste ledigingsmoment moeilijk voor u is.

  De klant centraal

  HIER STAAN WIJ VOOR
  • Een persoonlijke klantgerichte aanpak

  • Focus op een vlekkeloze dienstverlening

  • Sortering aan de bron volgens de Vlarema wetgeving

  • Scherpe tarieven op lange termijn

  • Duurzaam wagenpark dat voldoet aan de strengste milieunormen

  • Digitaal platform ‘Mijn afvalalternatief’

  EENVOUDIG COMMUNICEREN VIA ‘MIJN AA’

  “We ontwikkelden voor onze klanten een speciale pagina waarop wij direct met elkaar kunnen communiceren.” JO SMOLDERS - ZAAKVOERDER Login

  Periodiek of éénmalig een container huren?

  Direct bestellen

  Nood aan een oplossing op maat?

  Offerte aanvragen