Alle nieuws

Samenwerking met “De Kemping”

De Kemping

Een TV-tip voor deze periode! Wanneer onze buurman Tijs Vanneste vraagt om mee onze schouders onder zijn project te zetten, wie zijn wij dan om deze uitgestoken hand te weigeren. Na een succesvolle eerste editie in Geel vond vorige zomer de tweede Kemping plaats in de heimat, Dessel!

Een camping uit de duizend!

Een camping, een jongeren-project, een televisie-programma… wat is het nu? Geen van allen, maar eigenlijk toch alles tegelijk. De Kemping vzw is een jonge vereniging die realistische werkervarings-trajecten op poten zet, om mensen met een moeilijk arbeidsverleden aan een job te helpen. En dat doen ze op een originele manier. We zijn trots om met Afval Alternatief op onze manier dit project te kunnen steunen. We delen sterk het lokale en sociale karakter van De Kemping. We geloven er sterk in dat iedereen zijn plek verdient op de arbeidsmarkt.

Garçon, Ne Kemping!

Naast een camping heeft de Kemping ook een bier! "Ne Kemping" is een lokaal bier, gebrouwen door jongeren, in opdracht van De Kemping vzw en in samenwerking met de lokale brouwers van Beer 4 Nature. De opbrengsten gaan integraal naar de werking van de vzw en haar projecten. Garçon, Ne Kemping! De ideale verfrissing om van de Kemping te genieten!