Alle nieuws

Samen met Versluys Groep bouwen aan de toekomst

Versluys Groep

De Groep Versluys scheert hoge toppen in de bouw -en vastgoedmarkt. Met roots in de Westhoek, maar ondertussen projecten over heel België, blijven ze jaar op jaar sterk groeien. Het familiebedrijf wordt sinds 1996 gerund door Bart Versluys. Een rasechte ondernemer die investeert in superieure projectontwikkeling en vernieuwende stadsontwikkelingen.

Werfafval

Samen met Bruco Group in Bredene faciliteren we met Afval Alternatief het afvalvraagstuk van de Versluys Groep. Als bouwbedrijf heb je nood aan een flexibele dienstverlener die mee in de bres springt om alles op de werf zo vlot als mogelijk te laten verlopen. Binnen de Bruco Group hebben we bakken ervaring aangaande werfafval. Zowel op vlak van planning en service als in de recyclage achteraf. De grote high-end projecten van Versluys Groep vragen om de nodige planning en snelle aanpak.

Sorteren aan de bron

Een snelle service en scherpe tarieven, dat is wat we aanbieden. Met daarnaast een persoonlijke aanpak voor specifieke afvalstromen die op een werf voorkomen. Naast afzetcontainers plaatsen we ook rolcontainers om kleinere fracties gescheiden op te halen. Een maximale bronsortering is wat we streven, zowel op kantoor als bij complexe bouwprojecten. Dankzij transparante en scherpe prijzen ontzorgen we Groep Versluys niet alleen op logistiek vlak maar ook administratief.