Alle nieuws

Revuetempel Het Witte Paard

Afval Alternatief sterkt zijn wortels aan de Belgische kust.

Het Witte Paard in Blankenberge is al generaties lang een begrip in de prachtige badstad én bij uitbreiding onze Belgische kust. Een lokaal cultureel monument met wereldfaam. Het Witte Paard opende 87 jaar geleden voor het eerst de deuren in Blankenberge. Vier generaties later staat WP Hotels & Events garant voor een uniek verblijf aan de Vlaamse kust. Zowel op vlak van entertainment, hospitality en gastronomie streven ze steeds naar perfectie.

Het Witte Paard & Colisee Theater

In de zalen Het Witte Paard Theater en Het Colisee Theater, programmeert WP Events het hele jaar door een grote verscheidenheid aan gastproducties. Vol trots presenteren ze ook hun eigen producties, met als absolute hoogtepunt de jaarlijkse Witte Paard Zomershows. Het Witte Paard blijft sterk inzetten op innovatie terwijl ze de waarden en tradities van weleer nooit uit het oog verliezen. De feestzaal in Blankenberge kent een indrukwekkende geschiedenis met een ongeziene stoet aan bekende Vlaamse artiesten die er al decennia op het podium staan.

WP Hotels

Naast het zaalverhuur en entertainment baat WP Events nog acht hotels uit in de prachtige badstad. Dankzij het ruim aanbod aan hotelkamers kunnen ook grote groepen bij WP Hotels overnachten en genieten van alle aanwezige faciliteiten. De vele seminarie- en theaterzalen bieden eindeloze mogelijkheden. WP Hotels & Events stelt een totaaloplossing samen die aan alle wensen voldoet.

Duurzaamheid en flexibiliteit

Door de sterke groei zochten ze een betrouwbare partner die hen volledig ontzorgt van hun afval. De snelle en flexibele service van Afval Alternatief was de perfecte match. De persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat er snel kan worden opgeschaald in het hoogseizoen. Dit steeds aan transparante prijzen. Samen met hen blijven we inzetten op een uitmuntende én VLAREMA-conforme dienstverlening.